I liga 2012/13

Musisz być zalogowany aby uzyskać dostęp do forum. Możesz się zalogować tutaj

Autor Wiadomość

TP!

Niedziela 18 Listopad 2012 4:38:20 pm

Chcesz podzielić się swoimi spostrzeżeniami na temat rozgrywek I ligi w sezonie 2012/13? Pisz tutaj.

Rolnixon

Poniedziałek 19 Listopad 2012 9:16:36 pm

jak dla Mnie to runda udana,były wzloty i upadki,piękne chwile i dramaty
mamy kilka bramek, ktore beda walczyly o gola sezonu hehe
ale poważnie mówiąc to,wreszcze Trener postawił na Strausa(w poprzednim sezonie byl omijany),od początku sezonu jest On dla Mnie najlepszym piłkarzem 1 ligi,pokazuje potencjał EKSTAKLASOWY
jest reżyserem,drybluje,strzelam,walczy a co najbardziej mnie cieszy to nigdy nie odpuszcza
jest mały drobny ale za to szybki i zwinny,mysle ze to bedzie Nasza perła jaką byl Saidi
brakuje Budzika,a dokladniej jego formy z koncowki sezonu w ekstraklasie ,tak samo jak Stebleckiego-gdy odzyska forme mysle ze druga linia bedzie bardzo mocna
Boljevic skuteczny ale czasem brakuje mu zimnej krwii i koncentracji,ale nadrabia strzałami z dystansu
Edgar Bernhardt,potencjał ma wielki ale czasem brakuje mu technicznego kunsztu(złe przyjecia,za daleko wypuszcza,niecelne pilki i nieudane dryblingi),stara sie i dobrze bije wolne(a kto w Cracovii slabo to robi? heh)
obrona musi sie bardziej komunikowac i koncentrowac,aktualnie jest przerwa i wierze ze nadrobią...a z tego miejsca wielke podziekowania dla Sztabu,ktory swietnie przygotował zawodników, Brawo Trenerze,wreszcie Cracovia gra w piłke,nie ma zagrania na afere,jest atak pozycyjny,ktory jak na 1 rok calkiem nam dobrze idzie
DO BOJU PO AWANS PANOWIE !!

Pasiaczka !

Poniedziałek 19 Listopad 2012 10:07:46 pm

Jak to Bartek powiedział, AWANSUJEMY z pierwszego miejsca, wiec trzymam go za słowo, oby tak było... Tylko Cracovia !!

raf_jedynka

Niedziela 25 Listopad 2012 8:53:23 pm

Na koniec jesieni Miedż wygrała z Dolcanem i banda emerytów pod wodzą Baniaka też zgłasza aspiracje...
Mamy wiec Flotę i Termalicę przed nami
i Zawisze z Miedzią za nami

koszerny

Poniedziałek 26 Listopad 2012 8:18:22 am

Byli tacy co przebąkiwali, że Miedź może zamieszać, byli i tacy którzy
przymierzali ich do awansu. Przyznam, że traktowałem to z przymrózeniem
oka i takim gadaniem dla gadania.
A tu proszę, jednak się sprawdziło, co prawda to dopiero półmetek, ale jednak.
Jak dla mnie mimo wszystko niespodzianka.

acl

Poniedziałek 26 Listopad 2012 10:50:42 am

lepsza Miedz w czołowce niż te Floty i Nieciecze. chociaż przybywa nam konkurent do awansu i to już nam na lepsze nie wychodzi.

Wiesiek

Poniedziałek 26 Listopad 2012 8:05:16 pm

Moim zdaniem w końcowym rozrachunku Miedź nie będzie się liczyć, tak samo Nieciecza.
O ekstraklasę bić się będziemy z Zawisza i Flotą.

Musisz być zalogowany aby uzyskać dostęp do forum. Możesz się zalogować tutaj

Komentarze

Świetny mecz tego młodego zdolnego piłkarza ,obserwowany był przez trenera Majewskiego...
Skur.....syński pech, że akurat na mecz z tymi gdańskimi kundlami będziemy tak osłabien...
Brawo Perković - to efekt udziału w konferencji przed meczem....
Ale kur.... obrona. Zero krycia dobrze, ze Wolski przestrzelił.....
Chyba nie będę tęsknił za Rózgą. Nie wiem czy już myśli o odejściu czy spadek formy ale...
Już nie przesadzajmy, gość bronił poprawnie, nie zrobił błędów, ale te strzały, które o...
Ja tam liczę, że przynajmniej z Lechią u siebie wygramy. Bo w Motorze i Katowicach będz...
Jak prezes broni tak zaciekle tego pomysłu to możliwe, że jest jego pomysłodawcą. Ja od...
ogladalismy dwa rozne mecze, facet bez jaj w bramce wszystkie wybronione to strzaly w...
dwója z transferów słabe wzmocnienie to jest powód spadania w dół
Nie będzie pierwszej ósemki, nie będzie i Kroczka. Nie widać po piłkarzach by w ogień z...
Nic się Pan nie poprawił pod względem wypowiedzi, krąży Pan wokół własnych myśli i wypo...
Pilke czeka taki sam los, produkt zostal opakowany ladnie albo sei znajdzie jelen w r...
Burek do bramki, Ravas nie wiem co chcial zrobic przy 2 bramce, spacerkiem mogl isc wy...
Z tego co pamiętam to prezes Dróżdż jak przyszedł do Cracovii kiedyś mówił, że budżety...
Nikt nic nie napisze? To już przegrana walka? Mamy pożegnać się z hokejem, którym nam...
Już nas wyprzedził motor oraz GKS za chwilę górnik i będzie miejsce w europejskich puch...
Czas akurat teraz na zmianę bramkarza! Może wypali !
Mysle ze rok moze dwa w pilke, ten sam los czeka pilkarzy, jak sie kupiec nie znajdzi...
Wielka szansa dla Cracovii! Świetny człowiek i trener.Jasiu Urban został we wtorek 16...
Tak to wygląda jak piszesz. Zaoranie hokeja kosztem piłki, by sekcja piłkarska miała bu...
Drozdz grabarz hokeja! dac mu taczki . wstyd zeby klub z tradycja 120 letnia, mial jed...
To , że Urban jest wolny, to że bywa na naszych meczach, nie oznacza, że jest zainteres...
Brac Urbana, Kroczek Out, do bramki Burek, grac mlodymi, utrzymanie juz mamy, Kalman...
To, że możemy przegrać krążyło w rozmowach wśród kibiców na trybunach ale przebieg mecz...