Musisz być zalogowany aby uzyskać dostęp do forum. Możesz się zalogować tutaj
Autor
Wiadomość
TP!
Niedziela 18 Listopad 2012 4:38:20 pm
Chcesz podzielić się swoimi spostrzeżeniami na temat rozgrywek I ligi w sezonie 2012/13? Pisz tutaj.
Rolnixon
Poniedziałek 19 Listopad 2012 9:16:36 pm
jak dla Mnie to runda udana,były wzloty i upadki,piękne chwile i dramaty
mamy kilka bramek, ktore beda walczyly o gola sezonu hehe
ale poważnie mówiąc to,wreszcze Trener postawił na Strausa(w poprzednim sezonie byl omijany),od początku sezonu jest On dla Mnie najlepszym piłkarzem 1 ligi,pokazuje potencjał EKSTAKLASOWY
jest reżyserem,drybluje,strzelam,walczy a co najbardziej mnie cieszy to nigdy nie odpuszcza
jest mały drobny ale za to szybki i zwinny,mysle ze to bedzie Nasza perła jaką byl Saidi
brakuje Budzika,a dokladniej jego formy z koncowki sezonu w ekstraklasie ,tak samo jak Stebleckiego-gdy odzyska forme mysle ze druga linia bedzie bardzo mocna
Boljevic skuteczny ale czasem brakuje mu zimnej krwii i koncentracji,ale nadrabia strzałami z dystansu
Edgar Bernhardt,potencjał ma wielki ale czasem brakuje mu technicznego kunsztu(złe przyjecia,za daleko wypuszcza,niecelne pilki i nieudane dryblingi),stara sie i dobrze bije wolne(a kto w Cracovii slabo to robi? heh)
obrona musi sie bardziej komunikowac i koncentrowac,aktualnie jest przerwa i wierze ze nadrobią...a z tego miejsca wielke podziekowania dla Sztabu,ktory swietnie przygotował zawodników, Brawo Trenerze,wreszcie Cracovia gra w piłke,nie ma zagrania na afere,jest atak pozycyjny,ktory jak na 1 rok calkiem nam dobrze idzie
DO BOJU PO AWANS PANOWIE !!
Pasiaczka !
Poniedziałek 19 Listopad 2012 10:07:46 pm
Jak to Bartek powiedział, AWANSUJEMY z pierwszego miejsca, wiec trzymam go za słowo, oby tak było... Tylko Cracovia !!
raf_jedynka
Niedziela 25 Listopad 2012 8:53:23 pm
Na koniec jesieni Miedż wygrała z Dolcanem i banda emerytów pod wodzą Baniaka też zgłasza aspiracje...
Mamy wiec Flotę i Termalicę przed nami
i Zawisze z Miedzią za nami
koszerny
Poniedziałek 26 Listopad 2012 8:18:22 am
Byli tacy co przebąkiwali, że Miedź może zamieszać, byli i tacy którzy
przymierzali ich do awansu. Przyznam, że traktowałem to z przymrózeniem
oka i takim gadaniem dla gadania.
A tu proszę, jednak się sprawdziło, co prawda to dopiero półmetek, ale jednak.
Jak dla mnie mimo wszystko niespodzianka.
acl
Poniedziałek 26 Listopad 2012 10:50:42 am
lepsza Miedz w czołowce niż te Floty i Nieciecze. chociaż przybywa nam konkurent do awansu i to już nam na lepsze nie wychodzi.
Wiesiek
Poniedziałek 26 Listopad 2012 8:05:16 pm
Moim zdaniem w końcowym rozrachunku Miedź nie będzie się liczyć, tak samo Nieciecza.
O ekstraklasę bić się będziemy z Zawisza i Flotą.
Musisz być zalogowany aby uzyskać dostęp do forum. Możesz się zalogować tutaj