Musisz być zalogowany aby uzyskać dostęp do forum. Możesz się zalogować tutaj
Autor
|
Wiadomość
|
youras
|
Wtorek 17 Wrzesień 2013 12:44:59 pm
żegnaw Was juz wiem nie załątwie żadnych pilnych spraw....
Pasiaki mj czes dobiega knca .przexz mojn irracjonalizm orzez pesymistyczned myslene orzez to ze zazwyczjam miwie ze czuje sie zle orzez to ze nie umee wbyc wdiecznym i radowsmy orzez to ze ne szniwae tego co mi lis dał - a dła ogronie duzo posd poznania Izabeli ..pprzez moj niedojrzały umiyłm i nieodpowiedxiansc to ze ne analizowałe swoic słow i ne zdawałe sobie sprawy ze to co mowimy i mi=ysimy kreuje nasza rzeczywisctosc orzez to umieram. straciłełem wszystko - całe jelito grube grure było zdrowe a ja tak glupio i zuene nesiwdomie wszystkim poirowa,lem ze mi usnelo zrowy orga]n . c mi nie dlegało miełeczesm problemy jlitowe gdy sie czyc strowałę miałe rozładowane akuulatory potrzebwałę wczasow sonca rzlay i miosci i usmechu zabawy a poszedłe na opercj enajwieksza z mzliwych, to jedyny tak orzypade w hostorii medeycynue by zdofwy czowke tak wszystk poukadał neswadowne ze oeszdeł na ooeracje usmercajac sie. stracie pry okazje =i swa wspanała dzwwczyne ktorej ie poproseo reke przez rawie 9 lat a ktora utrzymywała ne długo . sliczna Izabele , ktora juz wyszłą zamaz za ilanvczyk on ne czeka 9 lat on sie jej oswaidczył og razu, iza to wsanały człwek jednak była zmienieona orzez orsycoterpeutke i to na ma niekirzysc -0 wyndzczjaco dla mne , zle mne ceneła miała nza naciagaca a ja po prstu zyłe w wiekik sotese juz nue wiedzaię co sie dzieje zbyt długo samk zbyt odrea;neny zby długobez pracy i bez kntaktu z ludzmi, ez obiwaizkow etc..na siknycbkekach pobudajacych korzy ktorychne mozna is aliholu a ja p=soni popijae czsm jakies piwoi jak kazdy facet.ne pownenem nawet brac tych ekow. hdtbym tylk porsi izabele raka wszytk bym uratowa i zy w szczecieu w rlandi a ja tu worcie b tu miae cracovie tylo co mi z tetgo zaranbae tylko ze na mecze mogłe sbie j==kelatac fo opolskii z irlandi a trzeba było pomysłęc o zyciu ze nue craciva jest ma jedyna misca tylk izabala , byłe jak dzecko i steaciłe wszytko , kierowałę sie głupota awa własna głupotaiekogne słuchałem ne wiesaiłę ze jeste chkopoakim p.dr ktora swietne zarabua w itandii krora powiedeze nie musze pracwac byle bym z na byłm. byłe jak dzecko traktujece zycie jak zabawet lidzi jak zabawki pratzcym by sie jedyne najesc a lubie jesc dobrze terz bez jelita wygladam na dzeadia ne ma juz nekogo zostałę zuełne sam wkrotce zabiora mnie do dps-u dla sob rzewlekle psychiczne chorych a ja jeste zowy zuenej psychiczne .mam rozwlony ukad nerwowy i mge dostac wylewu 0 co nestet jest całmiem reale bm ne soe od 1.5 roku. wygladam fatakine . nie do onzeie a wszytko bo ne wiedziełe c robie bo9 zbyłem dorelajiny i powiedziełe wytne flaka i ta k sie srawu otcze ze oechałę o poznana do swietnego9 s0recjalisty i ten usuna mi całe jelito grube- zdrwoe jelito j=a ja dooeirm po eracj zacałem rozumec co zrobie ze sie zabie ioeracja . ne wedziałę c sie zamne diej euz orzez oeracja ne udaę sie do zadnego kolegi zyłw z dlala od ludz unukałe kontaktu cirac bardzie j =sie idrealnełe stałęm sie dekusem i ta ojecałę na oeracje ne zdjaf svie spray z tego ze jade p smrc. byłe duzym facetem wystportwany ale rzez zyce samemu przez praenascie mesiecy zuóeie zwariowŁE I STAŁO SIE USMERCIE SIE A MIJE ASLICZA IZABELA JEST UZ ZINA IRLANDCZYJA. STRACIE WSZYSTK9O IESZANE DOM PSA IZABELE I WASNE ZYCO9E jedna operscja ale najwieksza jak a mizna przeprowadzic na czwieku usunuetomi cały orgaa całe zdrowe jelito grubr i u eram bo wymysłłe sibe ze uszyja mi niwe epsze cs w ty strylu - tsk sobe wypbrazie . takim bye idotatak orealniny wyzbyty rozumu. za długo sa jesien zima w głuchym domu w syrowym stne nue dałe rady [otrzebowae zycie ruchu ,pracy słonca mrza bo od wielu lay ne miaę wakacj mimo ze miae peinedze - stracie wszsytk nueram zamiast byc mezem wsoanałe diewczye zyuóenie zdfowym cżwekemm.w szpitalu pooeraci zastanawali sie jak mgo do tego d9jsc czy to po strydach mi tak odbiło czy jeste samobojsca - ne wiem .powiezełae ze wytne flaka w atamu zoaci na ma slicza izaba=eke bo wudeóe w nej depresje i ne mgłw juz tego zesc ze swa erwica teraz przytułi by ja o zabarał na sprader ,zmec=nie aie za piznw umeram a ona juz meewne nisiw sbue dziecko. wszystko stracię cŁE SWE ZYCIE Bo wrociłe irlandii zostawjac ta sqa krolowa dzwczyne trej powinene oddac cały smiat za to c dla mne roba .wsanała dxwwxne prekne potrzebujeca tylk mie iperki i tego bym przy nej był . zstaee ja sama i wrciłę tu po smierc. ne wiem ile pcage alemumerane jest straszne najgrse ze wkrotceuneszac mne w dos-ie dla przewlekel chorych sychiczne tam bede um ierac w pasach ja chory pychiczne w dłowie m juz psszy od wracji ile mzna zyc w takim napieciulpszedłę na pracje zupełne zdrowy i tak mi odwaliło . wystrczyło tylko poczy5ac w necie zapytac lekarzy nim zrobe jaie koliek ruchy odnicsce oeracjie a.e rzeciez to czywiste ze ne ma czegs taego ja jelitogrube sztuczne . kolega jezdzacy na kiaretve iwedze mi ze na da sie zyc ez jelita ze orzynaej musze mec kawałek ja miaę całe zdrowe nuc i ne dlegało czeasem hemroidy ie odzywały .mgłe zyc i cieszyc sie zycie jak małypiesek ale przez brak s9nca orzex brak wakacji rzez to ze byłem tu sam na lekach stałe sie kebkie nerwow i tak odrealnłem ze powiedzełe wytne flaka jak by to był paec u nigi a ne jelito - stracie całe jelito konam chpkaki , juz se na zbacymy na derby w ty roku an u ngdy e pryjade .ne moge tego pojac ja mogłe taksperdpic sibie zycie byc ta bezmozgim imbecylem . za duzó dostaem i za mai kysałem me konsultiwałę swych krokow z nki i ne ruszałę sie z domu. nue migłekm opeuszczesc irlandi po9winene tamk trwac i posubic zabela wprzy nej ma bym raj na zemu i. to najwspanalszy czkowie jakieg znaem a tak sie zmwnka po terapii na tak msciwa ze mne znuczszczya rozlcza sie ze na za raz po opracji . potrzebowae by ktos sia me postrzyma by nue szed na ta ioeracje sam juz ne wiedaię c sie dzeije sasadow ne znae tutaj wcale ne mia mi=nie kt piwstrymac za wczesne wyptowadzię sie z rakowa . gdybym wrowadisie tu na we=oscne poza bym ludz byo by inaczej ale przede wszystk9 potrzebwałe jechac gdzec odpoczac nad mirze od tegowszystkioego bo uz nue mysłała racjinakne byłe zupóne wyczerpany i funkcjoniwałe dzeki tamu ze jade ogrfome ilosci zarvia . teraz nue mam na chcleb nzwt z mllnera stee se bankkrutem przex 1 oeracje ze zdrowe go czwieke zywym trupem . juz sie nue zobaczymy zegnajcie
|
radomirek
|
Piątek 27 Wrzesień 2013 2:25:56 pm
Wielki przedstawiciel kibiców donosi na kibiców do Tabisza szkoda słów.
|
radomirek
|
Czwartek 05 Grudzień 2013 12:48:26 pm
Wracamy do starej sprawy oto kopia :
" rmszar
Re: Maciej Kmita łże jak pies !
31 pa� 2013 - 17:20:24 Zarejestrowany: 8 l. temu
Żeby zamknąć temat, zamieszczam linki do zdjęć akt sądowych. Przy okazji okazało się, że kancelaria obsługująca Polskapresse sp. z o.o. w Krakowie jest prowadzona przez mojego kolegę ze studiów, więc może się okazać, że przeprosiny ukażą się do dwóch tygodni. Zobaczymy.
Przy okazji dla "interpretatorów": pomysł wrzucenia zwrotu "niektóre nieprawdziwe" to był pomysł pani mediator na ratowanie mediacji, bo po podaniu propozycji przez oskarżonego wstałem od stołu i powiedziałem, że w takim razie ja dziękuję i spotykamy się z powrotem na sali sądowej. Ja się uśmiecham, jak to czytam, bo to oznacza, że za niektóre nieprawdziwe informacje Maciej Kmita mnie przeprasza, a za niektóre nieprawdziwe informacje nie przeprasza.
Sprawozdanie mediatora LINK!
Protokół z mediacji LINK!
Protokół sądowy - strona 1 LINK!
Protokół sądowy - LINK!"
Dla mnie to Kmita wygrał bo tylko jedno zdanie źle napisał a reszta to prawda. Czyli 99,9 reszta to prawda.
Szaraniec jest tylko pionkiem w grze Tabisza z kibicami.
A to jest to zdanie.
" raf_jedynka
cztery pory roku
02 gru 2013 - 21:12:56 Zarejestrowany: 8 l. temu
Przeczytałem te "Cztery pory roku jeszcze raz" jeszcze raz...
Coś mi się zdaje że te "niektóre nieprawdziwe informacje"
to w formalnym sensie zwrot "nie zarobił dla klub ani złotówki"
A przecież łatwo wykazać żeś zarobił choćby złotówkę i już.
Zresztą jaką tam złotówkę!
MKS zarobił trzy tysiące złotówek z umów sponsorskich w ciągu tych czterech pór roku
Mam rację?"
Zaszczuliście Maćka i tyle . Jakiś prostak pluje na niego .Jeszcze transparenty to było w pożądku.Kibice śpiewali na niego ale nie widzieli o co chodzi. Chłopak wolał ugodę niż się z idiotą sądzić. To jest na tyle.
|
LOLEK1906
|
Poniedziałek 09 Grudzień 2013 10:53:21 am
Może nowy artykuł dla Maćka Kmity "Jak rozpierdolić młodzież w cztery pory roku"
|
Musisz być zalogowany aby uzyskać dostęp do forum. Możesz się zalogować tutaj