"100% POPARCIA" TYLKO KOMU

Musisz być zalogowany aby uzyskać dostęp do forum. Możesz się zalogować tutaj

Autor Wiadomość

radomirek

Sobota 26 Styczeń 2013 7:28:08 am

Koniec Szaranieca nieudacznika w Cracovii.Za zjebanie organizakcji obozu we Francji Filipiak kazał go odsunąć od prawie wszystkiego.

LOLEK1906

Poniedziałek 28 Styczeń 2013 2:04:17 pm

No i co się dzieje stało się że to się nie pojebalo.

radomirek

Wtorek 29 Styczeń 2013 8:47:06 pm

Szafraniec na kolana proś z przydupasami może cię zostawi przy złobie Filipiak. Ale godność trzeba mieć.

LOLEK1906

Czwartek 07 Luty 2013 4:47:09 pm

No to ładnie zostałem przyjacielem Tabisz. ZASzRANIEC i jego przydupasy oszaleli. Zuberek to już nawet nawet kasę liczył ile ukradlem szkoda że nie wie że pracowałem u Kabanosika i jak już to okradlem Roberta i pewnie by mnie trzymał 4 lata. Kiedy stypa po nieudaczniku.

LOLEK1906

Piątek 08 Luty 2013 10:07:40 am

Już nie długo otwieramy szapany i pijemy miód pitny.

chomik

Piątek 08 Luty 2013 6:17:06 pm

Nie rozumiem ludzi z sąsiedniego forum można tam tylko poczytać że ktoś robił interesy i do tej pory robi, dalej ktoś chce obalić obecną władzę która jest wszechwiedząca i najlepsza ! i ma poparcie tylko samych geniuszy, którzy zarejestrowali się na forum 7 lat temu.
Kiedy całe trybuny śpiewały - Tabi.. ch.. to co robił wtedy vprezes, kiedy opuszczaliśmy stadion w formie protestu przeciwko Jakubowi co robił vprezes ?
Nie śpiewał !!! Nie wyszedł ze stadionu !!! ???? Chyba że w tym czasie nie był kibicem, !? To go usprawiedliwia.
A teraz urzęduje z Tabiszem na tym samym piętrze codziennie się z nim widzi, rozmawia , udziela w tej samej ławce wywiady i już nie napiepsza na Tabisza
To kto tu robi interes z... !!!
Na szczęście to Prof. go zrobił vprezesem i on zadecyduje co dalej z tym nieudacznikiem.

LOLEK1906

Czwartek 14 Luty 2013 5:14:56 pm

Jeszcze 14 dni do Dnia kibica Cracovii. Dostaniemy piekny prezent.

LOLEK1906

Poniedziałek 25 Luty 2013 9:47:53 pm

Cytat z grajdoła

zubereg [ Odpowiedz prywatną wiadomością ] [ignoruj wpisy]Re: Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia! nowe25 lut 2013 - 15:36:47Zarejestrowany: 7 l. temuPosty: 6.195potter Wtedy Misior był prezesem, sam wybierał kogo zatrudnić. RSz tego nie ma, Misior miał też poparcie kibiców, nikt go nie podsrywał tak jak RSza. W temacie staszków i reszty to ORO45 napisał

Kogo ty człowieku poròwnujesz!!! Szaraniec to jest jedna porażka a ty wraz z nim. Utopicie się w tym szambie to jest kwestia czasu.

Jaś Fasola

Środa 27 Luty 2013 8:17:55 pm

Napisałem tuż po artykule Redaktora Macieja Kmity, że nie stanie nikt w obronie Wice Radomira Szarańca a pozwu o znieważenie nie będzie i miałem rację.
Nawet Wice Radomir Szaraniec z którym rozmawiałem, deklarował daleko idące kroki cywilno-prawne wobec ,,pismaka" Kmity. Cóż z tych deklaracji pozostało widać gołym okiem - Wielkie Nic.
W tej chwili kibice i najbardziej zaufani przyjaciele delikatnie mówiąc oddalają się od Swojego Człowieka. Zaczynają postrzegać nieudolność reprezentowania Klubu który Sami reprezentują i kibicują.
Na szczęście nie jest za późno!

LOLEK1906

Piątek 01 Marzec 2013 10:03:21 am

ronnie79 [ Odpowiedz prywatną wiadomością ] [ignoruj wpisy]Re: Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia! nowe28 lut 2013 - 15:59:12Zarejestrowany: 3 l. temuPosty: 1.832Przez mozillę nie mogę wejść na TP,bo mi blokuje,a przez coś innego nie chce mi się wchodzić  Ciekaw jestem czy z tego kółeczka różańcowego również Noszowy zakocha się w JT?

Prędzej do Pisu się w zapisze i uwierzę w zamach w Smoleńsku.

LOLEK1906

Sobota 02 Marzec 2013 5:04:08 pm

acovią? Radomir Szaraniec: W połowie kwietnia mam egzamin na licencję syndyka, a do tego prowadzę swoje firmy. Wniosek o dopuszczenie do egzaminu trzeba złożyć na co najmniej 45 dni przed datą egzaminu, należy też wnieść niemałą opłatę. Nie jest to żart ani kaprys, chcę być dobrze przygotowany. Przez ponad rok poświęciłem wszystko dla Cracovii. W pewnym momencie przyszła refleksja, co dalej. Usiedliśmy z prezesem Filipiakiem, zaproponował mi modyfikację warunków zatrudnienia, ale postanowiłem działać dla klubu społecznie. Według mnie pana rozstanie to konsekwencja wpadek w okienku transferowym. - Nad transferami pracuje sztab ludzi. Mieliśmy na liście różnych kandydatów, którzy z różnych względów do nas nie trafili. Skoro pozyskaliście bramkarza i stopera, których nie było nawet na liście trenera, to chyba jest jakiś problem. - Słyszałem, że nie mieliśmy alternatywy dla Jana Hoszka. Był taki zawodnik, ale zagrał w meczu charytatywnym i też złapał kontuzję. Żeby się dogadać, potrzeba woli obu stron. Zdarzyło się, że ustaliliśmy warunki umowy, a piłkarz się wycofał. To chyba nie wina klubu. Zaproszenie na testy skandalisty Iwana Karadżowa to kompromitacja. - Zaraz potem Bułgar podpisał kontrakt z innym klubem. Artur Boruc też jest kontrowersyjną postacią, a nikt w Celtiku Glasgow nie kwestionował jego umiejętności. To oznacza, że działacze tych klubów popełniali błędy? Niekoniecznie. Ale nie zapewniali, że będą dopasowywać piłkarzy do drużyny pod względem charakterologicznym. - Człowieka można poznać dopiero po jakimś czasie. Wszystko zależy od punktu widzenia. Czy popełniliśmy błąd? Nie wiem. Nie zakontraktowaliśmy go ze względów sportowych. Piłkarze Legii też zostali przyłapani przy wyjściu z domu publicznego. Można czasem zastanowić się nad zawodnikiem, który ma łatkę skandalisty. Gdyby za pół roku okazało się, że broni fenomenalnie, to wtedy pewnie patrzylibyśmy na sprawę inaczej. Miał pan stworzyć pion sportowy. Jest pan zadowolony z dokonań? - Były mankamenty, dużo czasu zajęło poszukiwanie dyrektora sportowego, ale już na wiosnę nasi trenerzy jeździli i oglądali mecze. Opracowane zostały zręby skautingu w niższych ligach. Skoro pan rezygnuje, a dyrektor Tomasz Pasieczny lada dzień odejdzie, to chyba coś było nie tak. - Nie komentuję pogłosek. Pojawiło się wiele plotek na mój temat. Np. że chciałem zwolnić dyrektora, by się ratować. To nieprawda. Zdenerwował pan prezesa Filipiaka podczas Treningu Noworocznego, gdy była otwarta jedna kasa. - Nie odniosłem takiego wrażenia. O problemach zadecydowały względy bezpieczeństwa. Dlaczego była otwarta jedna kasa? Tak samo było rok wcześniej. Konia z rzędem temu, kto 1 stycznia zapewni pełną obsługę.Już wcześniej mówiło się, że prezes Filipiak chce pańskiej dymisji. - Nigdy tego nie odczułem. Nie dostałem żadnego ultimatum. Nasza współpraca układała się poprawnie. Czasem różniliśmy się w pewnych kwestiach, ale to normalne w pracy. Wywodzi się pan ze środowiska kibiców, co miało zagwarantować spokój na trybunach. - Słyszałem o umowie społecznej, ale to tylko koncepcja filozoficzna. Nigdy nie stałem na straży spokoju na trybunach. Rozmawiałem z kibicami, bo to część moich obowiązków.Przyszedł pan, gdy fani mocno krytykowali zarząd. Odchodzi, gdy relacje się poprawiły. Został pan wykorzystany? - Nie.Był pan sukcesywnie odsuwany - m.in. od zarządzania marketingiem. - Miałem szeroki zakres obowiązków. Jak rozmawiałem z kolegami z I-ligowych klubów, to łapali się za głowę, gdy słyszeli o ilości pracy. Stopniowo pozyskiwaliśmy ludzi i oni przejmowali moje sprawy. To świadczy o rozwoju.Jak by pan ocenił swoją pracę w Cracovii w skali 1-5? - Między 3 a 4. Można było zrobić więcej, ale wciąż będę działał dla klubu choćby przy akademii piłkarskiej. Całkowicie nie odchodzę. Udostępnij link: Facebook

Sondaż

Na jaką ocenę zasłużył Radomir Szaraniec za pracę w Cracovii

1 - nic nie zrobił dla Cracovii

34% (77)

2 - starał się, ale niewiele mu wychodziło

21% (48)

3 - niczego nie zepsuł, ale też niczym się nie wyróżnił

22% (49)

4 - zrobił wiele dobrego dla klubu

14% (31)

5 - ze świecą szukać tak dobrego wiceprezesa

9% (21)

Ciekawe jaka skala chyba od 1 do 1000

LOLEK1906

Poniedziałek 04 Marzec 2013 7:04:23 am

"A.W.B.
Re: Protest
04 mar 2013 - 00:49:33 Zarejestrowany: 3 l. temu

Sam wiadomy dziennikarz postępował po chamsku i zadawał ciosy poniżej pasa więc niech się cieszy że tylko na takiej formie się skończyło. Czuję , że niedługo Kmicie, Smalcowi i Matecznemu może także przestać smakować jedzenie w klubowej stołówce gdzie przesiadują po 6 h dziennie."

Chyba że ty zostaniesz kucharzem kozaku od kozy.Nie strasz bo się zesrasz. Każdy ma zdanie Szaraniec jest idiotą i nieudacznikiem.I powiem krótko ciesze się że go wyjebali.

BWCN06

Wtorek 12 Marzec 2013 6:01:12 pm

lolek wyprałeś już spodnie po ostatnim spotkaniu,czy dalej świętujesz,że nie musiałeś tego jeść?

LOLEK1906

Środa 13 Marzec 2013 8:32:35 pm

oj plujące kozaki się odezwały z lamą Szarańcem na czele.

LOLEK1906

Poniedziałek 18 Marzec 2013 5:45:59 pm

Knur napisał:"lepiej, jak był Szaraniec i ktoś od pionu sportowego czy lepiej jest teraz, gdy jest tylko Tabisz (i grupka "Przyjaciół Cracovii" próbująca działać z tylnego siedzenia, a nie z otwartą przyłbicą, jak próbował reformować Radek)."

Knur łajzo czemu przekręcasz wszystko .Wypisujesz bzdury że ja jestem kolegą Tabisza (kurwa litości). Ja przynajmniej nie jadałem obiadków przy jednym stoliku jak to robił twój Szaraniec (mam zdjęcie). Ciebie wyjebali z Cracovii (bo pracowałeś na etacie prawda)bo do niczego się nie nadawałeś. Po drugie czy ty myślisz z Szarańcem że ja nie miałem co robić tylko rozmawiać o was .Są ciekawsze zajęcia. Szaraniec musiał wylecieć bo co ruszył to spierdolił .Myślałem że chociaż młodzieżom się zajmie porządnie a tu lipa kasy nie ma , sale nie popłacone, wypłaty trenerzy nie dostali, za sędziów delegacje z jesieni też , za busy też . Na umowę transferową czekałem 4 miesiące wreszcie dostałem i co dupe sobie można podetrzeć. Pierdolicie wszystkim że od koryta nas Szaraniec oderwał. Jakiego się pytam pokaż dowody gdzie zarobiłem i na czym. Twój przyjaciel "Szpiglasowa" też bzdury pisał a sam go sprzedałeś kto to jest. Jesteście takie pisowskie mendy nic nie zrobicie a innym przeszkadzacie.

Zuberek ty też musisz oberwać kłamco pierdolony. Piszesz że kradłem sprzedając kiełbasę że tak powiedział Paweł Misior ( telefonicznie tak powiedziałeś). Więc na trzeci dzień z Pawłem się spotkałem . Odpowiedz była taka cytuję" nigdy z nikim na ten temat nie rozmawiał a po drugie jest wdzięczny wszystkim ludziom z tamtych lat co pomagali i złego słowa nie powiem" . Więc przyjdź przeproś ale wiem że jesteś prostak i tego nie zrobisz.

Jeżeli chodzi o czasy "noszowych " to wspominam je dobrze bo poznałem ludzi którzy za frajer przychodzili i pomagali . Dziękuje im za to co zrobili dla Cracovii. Szaraniec nas pogonił bo w klubie naubliżałem Tabiszowi. A Tabisz kazał Szarańcowi nas wyjebać (rozumiem mnie ale resztę za co).

To tyle w tym temacie czekam na tą sprawę sądową którą Szaraniec miał zrobić ale wiem że nie zrobi bo nie ma dowodów niewinności.

radomirek

Wtorek 02 Lipiec 2013 1:22:02 pm

" rmszar [ Odpowiedz prywatną wiadomością ] [ignoruj wpisy]
Re: Wojciech Stawowy: treningi sparingi taktyka, cz. II nowe
02 lip 2013 - 13:13:25 Zarejestrowany: 8 l. temu
Co wy chcecie od Sławka Szeligi? Młody jest, mleko ma jeszcze pod nosem. Choć po prawdzie jest młodszy ode mnie, a wygląda jakby był z 10 lat starszy. Co to sport robi z ludźmi. winking smiley"

Ty wyglądasz jak Hary Poter czarodzieju tylko te zaklęcia ci nie wychodzą.

mario1906

Poniedziałek 29 Lipiec 2013 2:04:15 pm

Dobre dobre

mario1906

Poniedziałek 29 Lipiec 2013 2:14:02 pm

Strasznie mało wpisów na grajdole. Czyżby ludzie przekonali się z kim mają doczynienia?

LOLEK1906

Poniedziałek 29 Lipiec 2013 6:39:41 pm

Bo tam jak PISie propaganda wodza Szarańca kto ma inne zdanie wylota. A TERAZ ICH COŚ MAŁO BO NIEKTORZY POSZLI PO ROZUM DO GŁOWY.

LOLEK1906

Wtorek 30 Lipiec 2013 9:41:50 pm

Czy hasło "tabisz musi odejść" jest dalej aktualne ?Panie Szaraniec kolega z obiadów cie wystawił.

youras

Wtorek 17 Wrzesień 2013 12:44:59 pm

żegnaw Was juz wiem nie załątwie żadnych pilnych spraw....
Pasiaki mj czes dobiega knca .przexz mojn irracjonalizm orzez pesymistyczned myslene orzez to ze zazwyczjam miwie ze czuje sie zle orzez to ze nie umee wbyc wdiecznym i radowsmy orzez to ze ne szniwae tego co mi lis dał - a dła ogronie duzo posd poznania Izabeli ..pprzez moj niedojrzały umiyłm i nieodpowiedxiansc to ze ne analizowałe swoic słow i ne zdawałe sobie sprawy ze to co mowimy i mi=ysimy kreuje nasza rzeczywisctosc orzez to umieram. straciłełem wszystko - całe jelito grube grure było zdrowe a ja tak glupio i zuene nesiwdomie wszystkim poirowa,lem ze mi usnelo zrowy orga]n . c mi nie dlegało miełeczesm problemy jlitowe gdy sie czyc strowałę miałe rozładowane akuulatory potrzebwałę wczasow sonca rzlay i miosci i usmechu zabawy a poszedłe na opercj enajwieksza z mzliwych, to jedyny tak orzypade w hostorii medeycynue by zdofwy czowke tak wszystk poukadał neswadowne ze oeszdeł na ooeracje usmercajac sie. stracie pry okazje =i swa wspanała dzwwczyne ktorej ie poproseo reke przez rawie 9 lat a ktora utrzymywała ne długo . sliczna Izabele , ktora juz wyszłą zamaz za ilanvczyk on ne czeka 9 lat on sie jej oswaidczył og razu, iza to wsanały człwek jednak była zmienieona orzez orsycoterpeutke i to na ma niekirzysc -0 wyndzczjaco dla mne , zle mne ceneła miała nza naciagaca a ja po prstu zyłe w wiekik sotese juz nue wiedzaię co sie dzieje zbyt długo samk zbyt odrea;neny zby długobez pracy i bez kntaktu z ludzmi, ez obiwaizkow etc..na siknycbkekach pobudajacych korzy ktorychne mozna is aliholu a ja p=soni popijae czsm jakies piwoi jak kazdy facet.ne pownenem nawet brac tych ekow. hdtbym tylk porsi izabele raka wszytk bym uratowa i zy w szczecieu w rlandi a ja tu worcie b tu miae cracovie tylo co mi z tetgo zaranbae tylko ze na mecze mogłe sbie j==kelatac fo opolskii z irlandi a trzeba było pomysłęc o zyciu ze nue craciva jest ma jedyna misca tylk izabala , byłe jak dzecko i steaciłe wszytko , kierowałę sie głupota awa własna głupotaiekogne słuchałem ne wiesaiłę ze jeste chkopoakim p.dr ktora swietne zarabua w itandii krora powiedeze nie musze pracwac byle bym z na byłm. byłe jak dzecko traktujece zycie jak zabawet lidzi jak zabawki pratzcym by sie jedyne najesc a lubie jesc dobrze terz bez jelita wygladam na dzeadia ne ma juz nekogo zostałę zuełne sam wkrotce zabiora mnie do dps-u dla sob rzewlekle psychiczne chorych a ja jeste zowy zuenej psychiczne .mam rozwlony ukad nerwowy i mge dostac wylewu 0 co nestet jest całmiem reale bm ne soe od 1.5 roku. wygladam fatakine . nie do onzeie a wszytko bo ne wiedziełe c robie bo9 zbyłem dorelajiny i powiedziełe wytne flaka i ta k sie srawu otcze ze oechałę o poznana do swietnego9 s0recjalisty i ten usuna mi całe jelito grube- zdrwoe jelito j=a ja dooeirm po eracj zacałem rozumec co zrobie ze sie zabie ioeracja . ne wedziałę c sie zamne diej euz orzez oeracja ne udaę sie do zadnego kolegi zyłw z dlala od ludz unukałe kontaktu cirac bardzie j =sie idrealnełe stałęm sie dekusem i ta ojecałę na oeracje ne zdjaf svie spray z tego ze jade p smrc. byłe duzym facetem wystportwany ale rzez zyce samemu przez praenascie mesiecy zuóeie zwariowŁE I STAŁO SIE USMERCIE SIE A MIJE ASLICZA IZABELA JEST UZ ZINA IRLANDCZYJA. STRACIE WSZYSTK9O IESZANE DOM PSA IZABELE I WASNE ZYCO9E jedna operscja ale najwieksza jak a mizna przeprowadzic na czwieku usunuetomi cały orgaa całe zdrowe jelito grubr i u eram bo wymysłłe sibe ze uszyja mi niwe epsze cs w ty strylu - tsk sobe wypbrazie . takim bye idotatak orealniny wyzbyty rozumu. za długo sa jesien zima w głuchym domu w syrowym stne nue dałe rady [otrzebowae zycie ruchu ,pracy słonca mrza bo od wielu lay ne miaę wakacj mimo ze miae peinedze - stracie wszsytk nueram zamiast byc mezem wsoanałe diewczye zyuóenie zdfowym cżwekemm.w szpitalu pooeraci zastanawali sie jak mgo do tego d9jsc czy to po strydach mi tak odbiło czy jeste samobojsca - ne wiem .powiezełae ze wytne flaka w atamu zoaci na ma slicza izaba=eke bo wudeóe w nej depresje i ne mgłw juz tego zesc ze swa erwica teraz przytułi by ja o zabarał na sprader ,zmec=nie aie za piznw umeram a ona juz meewne nisiw sbue dziecko. wszystko stracię cŁE SWE ZYCIE Bo wrociłe irlandii zostawjac ta sqa krolowa dzwczyne trej powinene oddac cały smiat za to c dla mne roba .wsanała dxwwxne prekne potrzebujeca tylk mie iperki i tego bym przy nej był . zstaee ja sama i wrciłę tu po smierc. ne wiem ile pcage alemumerane jest straszne najgrse ze wkrotceuneszac mne w dos-ie dla przewlekel chorych sychiczne tam bede um ierac w pasach ja chory pychiczne w dłowie m juz psszy od wracji ile mzna zyc w takim napieciulpszedłę na pracje zupełne zdrowy i tak mi odwaliło . wystrczyło tylko poczy5ac w necie zapytac lekarzy nim zrobe jaie koliek ruchy odnicsce oeracjie a.e rzeciez to czywiste ze ne ma czegs taego ja jelitogrube sztuczne . kolega jezdzacy na kiaretve iwedze mi ze na da sie zyc ez jelita ze orzynaej musze mec kawałek ja miaę całe zdrowe nuc i ne dlegało czeasem hemroidy ie odzywały .mgłe zyc i cieszyc sie zycie jak małypiesek ale przez brak s9nca orzex brak wakacji rzez to ze byłem tu sam na lekach stałe sie kebkie nerwow i tak odrealnłem ze powiedzełe wytne flaka jak by to był paec u nigi a ne jelito - stracie całe jelito konam chpkaki , juz se na zbacymy na derby w ty roku an u ngdy e pryjade .ne moge tego pojac ja mogłe taksperdpic sibie zycie byc ta bezmozgim imbecylem . za duzó dostaem i za mai kysałem me konsultiwałę swych krokow z nki i ne ruszałę sie z domu. nue migłekm opeuszczesc irlandi po9winene tamk trwac i posubic zabela wprzy nej ma bym raj na zemu i. to najwspanalszy czkowie jakieg znaem a tak sie zmwnka po terapii na tak msciwa ze mne znuczszczya rozlcza sie ze na za raz po opracji . potrzebowae by ktos sia me postrzyma by nue szed na ta ioeracje sam juz ne wiedaię c sie dzeije sasadow ne znae tutaj wcale ne mia mi=nie kt piwstrymac za wczesne wyptowadzię sie z rakowa . gdybym wrowadisie tu na we=oscne poza bym ludz byo by inaczej ale przede wszystk9 potrzebwałe jechac gdzec odpoczac nad mirze od tegowszystkioego bo uz nue mysłała racjinakne byłe zupóne wyczerpany i funkcjoniwałe dzeki tamu ze jade ogrfome ilosci zarvia . teraz nue mam na chcleb nzwt z mllnera stee se bankkrutem przex 1 oeracje ze zdrowe go czwieke zywym trupem . juz sie nue zobaczymy zegnajcie

radomirek

Piątek 27 Wrzesień 2013 2:25:56 pm

Wielki przedstawiciel kibiców donosi na kibiców do Tabisza szkoda słów.

radomirek

Czwartek 05 Grudzień 2013 12:48:26 pm

Wracamy do starej sprawy oto kopia :

" rmszar
Re: Maciej Kmita łże jak pies !
31 pa� 2013 - 17:20:24 Zarejestrowany: 8 l. temu
Żeby zamknąć temat, zamieszczam linki do zdjęć akt sądowych. Przy okazji okazało się, że kancelaria obsługująca Polskapresse sp. z o.o. w Krakowie jest prowadzona przez mojego kolegę ze studiów, więc może się okazać, że przeprosiny ukażą się do dwóch tygodni. Zobaczymy.

Przy okazji dla "interpretatorów": pomysł wrzucenia zwrotu "niektóre nieprawdziwe" to był pomysł pani mediator na ratowanie mediacji, bo po podaniu propozycji przez oskarżonego wstałem od stołu i powiedziałem, że w takim razie ja dziękuję i spotykamy się z powrotem na sali sądowej. Ja się uśmiecham, jak to czytam, bo to oznacza, że za niektóre nieprawdziwe informacje Maciej Kmita mnie przeprasza, a za niektóre nieprawdziwe informacje nie przeprasza.

Sprawozdanie mediatora LINK!

Protokół z mediacji LINK!

Protokół sądowy - strona 1 LINK!

Protokół sądowy - LINK!"

Dla mnie to Kmita wygrał bo tylko jedno zdanie źle napisał a reszta to prawda. Czyli 99,9 reszta to prawda.
Szaraniec jest tylko pionkiem w grze Tabisza z kibicami.
A to jest to zdanie.
" raf_jedynka
cztery pory roku
02 gru 2013 - 21:12:56 Zarejestrowany: 8 l. temu
Przeczytałem te "Cztery pory roku jeszcze raz" jeszcze raz...

Coś mi się zdaje że te "niektóre nieprawdziwe informacje"
to w formalnym sensie zwrot "nie zarobił dla klub ani złotówki"

A przecież łatwo wykazać żeś zarobił choćby złotówkę i już.

Zresztą jaką tam złotówkę!
MKS zarobił trzy tysiące złotówek z umów sponsorskich w ciągu tych czterech pór roku
Mam rację?"

Zaszczuliście Maćka i tyle . Jakiś prostak pluje na niego .Jeszcze transparenty to było w pożądku.Kibice śpiewali na niego ale nie widzieli o co chodzi. Chłopak wolał ugodę niż się z idiotą sądzić. To jest na tyle.

LOLEK1906

Poniedziałek 09 Grudzień 2013 10:53:21 am

Może nowy artykuł dla Maćka Kmity "Jak rozpierdolić młodzież w cztery pory roku"

Musisz być zalogowany aby uzyskać dostęp do forum. Możesz się zalogować tutaj